Шок! Албена Вулева изпадна в паника, страхува се за живота си

1200_640-420-albena-vuleva-se-izpravia-sreshtu-veneta-rajkova

Земетресението в Кипър притесни журналистката Албена Вулева, която от две години живее извън пределите на България. Оказа се, че трусът е бил доста силен, а сигнално жълтата водеща разказа през какъв ужас минават хората там.

За първи път Вулева показва слабост и притеснение, страхувайки се за живота си. Трусът всъщност е с епицентър Турция и е с магнитуд над 6, затова силно се е усетил от жителите в Кипър.

„Бая се усети…Аз съм на приземен етаж и леглото се тресеше. Строителството в Кипър е предимно ниско, ама аз съм във висок комплекс…А и, честно казано в Пафос не е баш толкова ниско..“, споделя Вулева. Тя заяви пред приятелите си в социалните мрежи, че й е много мъчно за хората в Търция и Сирия, които от няколко дни са подложени на ужас от мощни трусове, а телата на затиснати хора все още лежат под отломките на сградите.

Преди няколко години Албена замина за Кипър за сезонна работа, но в последствие реши да остане там и да работи, вместо да се бори с предубеждението в България и това, че всички я свързват с предаването „Сигнално жълто“. След него тя не успя да си намери друга работа в някоя медия, което я принуди да търси други начини за изкарване на прехраната.