Спира ли търсенето на Емил Боев? Брат му губи надежда

емил боев

След края на огледите край Перник в почивните дни, братът на изчезналия Емил Боев призна, че въпреки продължаващите усилия на доброволците, нито те, нито полицията е открила някаква следа от младия мъж. Мартин Боев изрази сърдечна благодарност на всички, които са се включили в издирването с обходи, огледи с дронове и с всичко, с което могат.

Въпреки липсата на реален ефект, той написа във Фейсбук, че издирването не е прекратено.“Аз и доброволците правим максимални усилия за съдействие на полицията работим на максимален капацитет с полицията:

– събираме и сигнализираме за всички неща които смятаме за доказателства

– събираме и даваме ежедневно информация за хора, случки, локации и всичко друго което ни прави впечатление, и защо ни е направило впечатление

– настояхме да се направи психопрофил на Емил спрямо родителите му, приятлите му, приятелките му с цел да помогне да разберем какво може да е станало.

– максимално опитвам да изграждам логични сценарии точно спрямо него + обстоятелствата в която се е намирал, като най-подробно и ефективно ги предавам на полицията, и се надявам истински да се взимат предвид”, написа братът на Емил Боев.

Той призна също, че вече не е в състояние да координира работата на доброволците по търсенето и насочи всички въпроси, свързани с търсенето да се насочват към групата във Фейсбук “Да намерим Емо”.