Деси Цонева проговори за умереното поркане и втората си бременност

деси цонева

Деси Цонева, която е на семейна почивка на родното Черноморие, секна тези дни ескалацията на последните слухове с кратко съобщение в инстаграм, което гласи: „Само минавам да кажа, че не съм бременна, не ям вредни храни и поркам умерено“.

Бившата репортерка в предаването „На кафе“ по Нова тв бе провокирана от набиращата скорост нова клюка по свой адрес, че чака дете, но въпреки това си позволява алкохолни напитки.Засега Деси отрича новите слухове, но без да влиза в разяснения дали с мъжа й – издателят Явор Стефанов, планират второ общо дете. Двамата имат дъщеря Димана-Бианка.Деси има и син Янчо от предишния си брак с Янчо Таков-младши, а Явор Стефанов – две пораснали дъщери от бившата си жена. С тях Деси е в прекрасни отношения. Макар че и за това се лансираха съмнения още в началото на връзката на бившата репортерка с издателя преди 5 години.

През юни, дни след като празнуваха годишнина от първата си среща, съпрузите имаха друг повод за тържество. Деси сподели в инстаграм снимка с доведената си дъщеря Андреа от абитуриентския й бал, и написа: „Честито завършване, прекрасна Андреа! Обичам те! Попътен вятър и късмет желая да имаш“. С тези думи тя даде да се разбере, че е приятелка с дъщерите на мъжа си.Заради скорошните слухове, че е бременна, но държи на снимките чаша с алкохол.

Деси уточнява, че „порка умерено“ и добавя, че вече знае да приготвя толкова много коктейли, че вече се чувства като барманка.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории