Само в 7DniSofia.bg

Ромският славей Азис дибидюс в леглото с новото гадже навръх Свети Валентин

azis-antonio

За Азис, който наскоро стана баща за трети път, този „Свети Валентин“ явно е бил доста горещ и непредвидим. Потвърждението дойде лично от профила на поп фолк звездата и е повече от убедително.

Компания на Краля на поп фолка прави младият му колега в жанра Антонио, а под фотоса очаквано или не, заваляха десетки одобрителни коментари. Един от тях дори гласи: „От мъжката любов по-силна няма, бъдете здрави!“, както и „Завиждам ви“.

Самият Азис пък е повече от лаконичен с простичкото „Честит Свети Валентин“, придружено от сърчице.

Всъщност още през януари тази година Азис и Антонио демонстрираха опасна близост. Двамата споделиха доста лична своя целувка в социалните мрежи, която взриви последователите им. В профила на ромския славей лъсна видео, на което Антонио буквално награбва Азис в страстна целувка, който от своя страна посреща с радост това.

Антонио е най-младото попълнение в „Пайнер“, от края на 2020 година, и явно иска по-бързо да влезе в полезрението на феновете не само с музиката си, но и с различни провокации извън сцената. А каква по-силна провокация от това да се пъхне чисто гол в леглото на звездата Азис, който неведнъж е доказвал, че е като трамплин за бърза слава.

Дали ще се появи и във видеоклип на горещия си партньор в леглото обаче, можем само да гадаем, но и вероятно няма да е дълго, ако съдим по кадъра в профила на Азис

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Azis Online (@azis_online_new)За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории