Бяс на „Козяк“! Костадин Костадинов извади факти и публикува снимки, „Доносническа България“ си трае

костадин костадинов

Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов с гневен пост в социалната мрежа Фейсбук, насочен срещу публикуването на лични данни на български граждани, санкционирани по закона „Магнитски“.

Костадинов посочва, че действията на американците са в пряко нарушение на законите в България за защита на личните данни.

Публикуваме целият пост:

Вече седмица мина, откакто правителството на САЩ публикува на страницата на своето министерство на финансите личните данни на санкционираните от американците български граждани. Във връзка с това едно оглушително мълчание направи силно впечатление в нашето общество – мълчанието на Доносническа България. За този период доносниците не пратиха нито един донос в Комисията за защита на личните данни, не организираха протест пред американското посолство, нито пък задвижиха клеветническа кампания по медиите срещу САЩ. Изненадан съм, защото доносниците организираха пълномащабна кампания срещу събирането на подписи за провеждане на референдум за запазване на българския лев, но мълчат срамно и гузно за наглото и брутално погазване на българските закони от американците.Публикувам снимки от страницата на американското министерство, като съм заличил личните данни на българите. Ако искате да ги научите, просто трябва да влезете в тази страница. Наглите американци не просто санкционират когото си искат, но и нагло нарушават каквито чужди закони си искат. Изводите относно американците и нашите американски подлоги, доносниците, оставям на вас. Костадин Костадинов: САЩ нарушават българските закони, а ДБ мълчи - 3Костадин Костадинов: САЩ нарушават българските закони, а ДБ мълчи - 2