Само в 7DniSofia.bg

Приятелката на Нав с нови шокиращи разкрития за убиеца: Ходехме на пръсти у тях, страхувах се дори да се засмея

иван владимиров нав

Аз трябваше да се прибера заедно с него. Много пъти си мислех дали съм можела да предотвратя случилото се, разказа тя през сълзи. Убиецът му не трябва да излиза на свобода. Трябва да има промяна в закона, смята тя

„Декември месец бях у Иван за 10 дни. Ходехме на пръсти. Страхувах се да се засмея, да говоря високо, дори да пусна кафемашината. Стараехме се всякак да не провокираме този човек“, това заяви приятелката на убития психолог Иван Владимиров-Нав, Нина Райчева, в предаването „Преди обед“ по bTV. По думите на приятелката му Нав е бил много притеснен.

„Той много държеше на близките си. Искаше да говори със съседите, да направят подписка. Каза, че в краен случай ще се изнесе“, каза Нина.

„Аз недоумявам защо човек, за когото разбирам, че е бил уволнен от МВР и е имало толкова жалби срещу него, продължава да има оръжие? За мен всички, които са позволили този човек да има оръжие, са съучастници“, коментира още тя.

„Нав избра да прекара последните си мигове с мен. Изпрати ме до нас, целуна ме и се качи на колелото. След това се е случила трагедията. Дадох си сметка, че трябва да продължа наследството му. Да направя всичко по силите си хората да разберат, че той е един от най-красивите хора, които съм познавала“, сподели приятелката на убития психолог за нощта на трагедията.