Българската пророчица, предсказала земетресението в Турция: Ще има и унас

марияна-николаева

Ако проследите моите прогнози в последно време, ще видите, че в тях съм казвала как в Турция им се пише голямо земетресение. Чувах дори звука на земята като едно бучене. Реално това земетресение за първи път ми излезе като информация свише преди около 10-тина години, че ще стане, но реално точния момент на настъпването му бе трудно да се прогнозира. За жалост такива трусове предстоят в Индия и Казахстан.“ – това разказва пред „Телеграф“ ясновидка номер едно в България Марияна Николаева.

„Ще има още, но те ще са по-скоро затихващи – ще продължават известно време. Жертвите за жалост ще набъбнат на около 20 000 души. Добрата новина е, че комшиите ще възстановят бързо живота в засегнатите градове и села. Това ще се случи в рамките на само 2 години. В тази страна обаче ще има още катаклизми, които ще са свързани с огън и вода – пожари и наводнения. Забелязвам едно редуване на стихиите при тях – земя, огън и вода. За мен това значи, че някаква карма имат да изплащат на национално ниво.“ – уточнява тя за земетресенията в Турция

Относно бъдещи земетресения у нас, ясновидката твърди:

Ще има, но няма да са толкова силни и заплашващи. Най-много средно около 3-4 да бъдат по скалата на Рихтер. Интересно е, че при нас ще има повече наводнения. Ще имаме и два по-големи пожара, но те ще бъдат през летния сезон..“

Всичко, което знаем като бедствия, ще мине в сгъстен порядък и то вече се случва – епидемии, земетресения, наводнения, урагани, торнада. Реално най-силно ще бъдат засегнати Северна Америка, Австралия, части от Китай, Япония. В Италия ще има трусове и наводнения, в Гърция – също. До десетина години във Великобритания ще има земетресение, а после цунами и голямо наводнение. Хората ще се чудят къде да бягат и какво да правят.

Трябва обаче да се каже и нещо друго, което оказва влияние върху тези процеси. Човекът обича да се прави на Бог. В момента се правят тайни експерименти от планетарното правителство в сянка, които също като ефект предизвикват трусове по планетата. Искат да всяват страх сред хората, за да ги подчиняват. Те ще разбиват и паричната система, и това се случва в момента с тази инфлация, с войната и всичко, което ни предстои.“ – твърди пророчицата.

Николаева е победител във втория сезон на бг-риалитото „Ясновидци“. Родена през 1975 г, живее във Варна, омъжена с две деца. Стига до 4-то място в Украинското международно тв-състезание за феномени „Битката на екстрасенсите“ (Битва екстрасенсов). Пророчицата от Варна участва и в редица световни тв-проекти, като „Екстрасенси детективи “, „Екстрасенси водят разследване“, където мери сили с феномени от Великобритания, Канада, САЩ, Казахстан и др. страни.