СКАНДАЛ! Хората на Слави пуснаха и ,,Песен за Киро“. Възпяват бащата му, текстът взриви държавата (ВИДЕО)

кирил петков дебат

След „Песен за Лена“ в официалния ютуб канал на 7/8 се появи и „Песен за Киро“. В песента се пее за бащата на бившия премиер Кирил Петков – Петко Петков, който е бил изпратен от сина си да търси газ, предава Телеграф.

Песента е кавър на „Кажи на майка си“ на Слави Трифонов и Ку-ку бенд. Видеото към нея са моменти от изяви на Кирил и Петко Петкови на официални събития, митинги и в ТВ студиа.

Текстът започва по следния начин:

„Всичко направи да набуташ татко си,

татко ти Петко да докара две тръби,

татко ти Петко, щом е тука, лесно се върви напред.

Мойто момченце, ти го ползваш като парапет.“

По-нататък се напомня и за римите, посветени на Лена Бориславова.

„Тъкмо отмина туй за Лена, адски тъпото парче,

пак ни накарахте да пеем, моето момче.“

Преди ден бившият заместник-министър на енергетиката от квотата на „Има такъв народ“ Пламен Данаилов разказа пред Нова телевизия, че бащата Петко Петков бил ангажиран с търсене на доставчици на синьо гориво.

„Официално е пътувал до Турция за преговори заедно с Весела Чернева – съветничка по външната политика на Кирил Петков. Летял е на държавни разноски през първата половина на миналата година“, каза Данаилов. По-късно обясни, че има документ, доказващ, че бащата на Кирил Петков е минавал през правителствения VIP в посока Турция. Той обаче не уточни с каква цел е било пътуването.

От Министерския съвет отрекоха бащата на Кирил Петков да е бил командирован от там. Информацията отрече и самият Петко Петков и дори заяви, че ще съди Данаилов.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории