Няма да повярвате какво направи Новак Джокович за красива българка и баба й

Новак Джокович

Световният №1 в тениса Новак Джокович през годините често е намирал интересни начини да радва феновете си. Една българка и баба й обаче ще помнят цял живот случката, която преживяха с Ноле.

Предприемачката Бояна Узунова, основателка на три активни компании – у нас и по света, посветени на елиминирането на отпечатъка от модната индустрия, показа интересно видео в профила си в „Интаграм“. Младата дама публикува клипче, в което Джокович поздравява баба й Веска по случай 81-ия й рожден ден.

Възрастната жена е голяма почитателка на сърбина и е проследила всичките му мачове на триумфалния за него „Aустрелиън Оупън“ 2023. Макар голямата й мечта – да го гледа на финал на Големия шлем в ложата му, да е неосъществима, друго нейно желание се сбъдна.

Внучката й Бояна успява да се свърже с Ноле – чрез чичо му Горан, който е бивш турнирен директор на „София Оупън“. С негово съдействие Узунова поднася на баба си Веска клипче с поздравите от Джокович, които той отправя специално за голямата си почитателка.

„Бабо Веске, честит рожден ден от Новак Джокович! Пожелавам ти всичко най-добро, да живееш още много дълго и ти благодаря, че ме подкрепяш и следиш мачовете ми“, казва във видеото шампионът.

„Слушай, моето момче… възхищавам ти се, бъди жив и здрав“, отвръща му просълзената от щастие баба Веска.

„Ноле, благодаря ти за това, че си еталон за величие, превъзходство, психологическа устойчивост, скромност и семейни ценности. Каква легенда си само!“, пише Боряна Узунова към кадрите:

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Boryana Uzunova (@uzunova_boryana)