Само в 7DniSofia.bg

Бойко Борисов мълниеносно: ,,Промяната“ и ДеБъ се обединяват, защото знаят, че са по-слаби!

бойко борисов 1

Реакцията на партията относно сближаване с БСП е изключително остра. Те са наши идеологически противници. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде кореспондентът на БГНЕС от Пловдив.

„С БСП имаме идеологически различия, не искам да ги обиждам“, подчерта Борисов и в същото време добави, че „БСП са много по-системна партия от ПП, които са ляво либерали“.

Той призова Христо Иванов предварително да каже дали ще се коалира отново с БСП.

„Представям си как Христо Иванов и Асен Василев се събират да правят бюджет, тъй като са толкова различни като политически субекти“, каза още Борисов.

Той припомни, че близо 5 млрд. лв. са взети директно от джобовете на българина по време на управлението на „Продължаваме промяната“. „И по-точно през резервоарите на колите на българите… Истината винаги излиза наяве каквато и да е“, каза Борисов.

Кметът е малко по-деликатна работа от другите длъжности. Той трябва да бъде консенсусна, защото трябва да работи със съветниците, заяви лидерът на ГЕРБ. „Всеки трябва да бъде сигурен, че ние сме най-честните и най-прозрачните“, добави той.

Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив Здравко Димитров, защото не може да се справи с проблемите на града под тепетата.

Лидерът на ГЕРБ коментира и евентуалното обединение между ПП и ДБ. Те се обединяват, защото знаят, че са по-слаби от нас, а са по-слаби, защото управляват лошо, добави Борисов.

„Повече лъжи няма да толерирам“, категоричен е той.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории