Култов актьор размаза бившия министър на културата Минеков: Обсебен е! Този човек извърши…

велислав минеков 1

Актьорът Владимир Карамазов пусна пост във Фейсбук, в който анализира факта, че единственият министър, който бе сменен за новия кабинет е този на културата – Велислав Минеков.

Ето какво написа в социалната мрежа артистът:

Един ден след новината. Извинявайте, че ви занимавам с това, но този човек (вече бивш министър на културата) извърши извънредни неща.

Обсебен от някакво негово си лично отмъщение, изговори тонове лъжи, обиди много хора и за малко да погуби Народен театър. Не се занимаваше с аргументи, а с клюки. Този му бил казал, онзи му бил казал, одити, насаждане на омраза, арогантност и какво ли още не. Видяхме, че е възможно човек на такъв пост да действа като жълта преса и феодал.

Един път не се поинтересува от конкретните и верни обстоятелства. Жаден за слава и интервюта. Вчера трупата на театъра ликуваше. Без може би 5 човека. В театъра съм от 21 години и никога не съм виждал трупата така обединена и силна. Актьори от различни поколения с различен начин на мислене. Това е добрата новина след мандата на този министър – единствения сменен министър!

Дано никога не видим този човек и дано никога такъв като него не застава на ръководен пост. Може би това желание е утопия.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории