ГРЪМ! Костадинов побесня: ДеБъ и ПП храчат без свян срещу българските традиции. Мразят държавата

костадин костадинов

Омраза. Така мога само с една дума да опиша това, с което асоциирам „Доносническа България“ (ДБ) и „Прати ни Посолството“ (ПП). Омраза към България, наричана от тях с най-различни грозни епитети.

Омраза към нас българите, наричани всякак – най-ласкавата оценка е простолюдие. Омраза към българските традиции, история и фолклор, върху които храчат без свян и срам от сутрин до вечер. Омраза към православната ни вяра. Омраза към семейството.

Омраза към човешките ценности. Омраза към всичко и всеки, понякога дори към тях самите. Това написа във Facebook профила си лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Но да не бъда голословен. Вчера гледах един народен представител и бивш министър – Даниел Лорер. Обясняваше по телевизията как Християн Пендиков бил пребит от лице с българско гражданство (което е лъжа), как отскоро е проявявал българско самосъзнание (втора лъжа) и как след като той самият нямал българско гражданство, едва ли не държавата ни нямала ангажимент към него. Ще напомня, че от „Прати ни Посолството“ бяха приготвили декларация за Македония, в която за антибългарските действия в тази държава се обвиняваха български политици и народни представители!“, написа още Костадинов.

„Но не само българите в Македония възпаляват омразата на тези „хора“. Миналата седмица „Възраждане“ успя да спре техния проект на Закон за домашното насилие, с който се вкарваха елементи на Истанбулската конвенция в България. Елементи, с които се разрушаваше семейството. От петък насам истеричната омраза на тези същества заплашва да срине интернет – такъв вой и рев са надали заради провалените им планове да посегнат безнаказано на децата ни“, заяви Костадинов.

„Те не просто леят омразата си върху българската парична единица, но и се задавят от омраза по адрес на самата демокрация! За тях дори самият референдум като процедура се оказа обект на омраза, защото чрез него простолюдието (сиреч ние, българите), ще може да управлява държавата. Държава, която те истерично мразят, но и искат да контролират. Уважаеми сънародници, на 2 април отново отиваме на избори. Имате достатъчно време, за да си направите изводи и заключения за това кой да управлява България. Аз и моите съмишленици от „Възраждане“ отдавна сме ги направили“, подчерта Костадинов.