Кошмар! Задържаха син на известен полицай и общинска служителка за скандално престъпление

полиция

Група от 4-има тийнейджъри бе арестувана снощи за кражбата на автомобил „Фолксваген поло“, паркиран на улица в петричкото село Михнево и намерен изоставен на пътя между Петрич и Сандански часове, след като собственикът му установил кражбата, предава struma, com. Сред задържаните е и син на известен в Сандански пътен полицай, пословично педантичен и заядлив катаджия, за когото в града се говори, че съставя актове за най-малкия пропуск от страна на шофьорите.

Младежът, чиято майка работи в община Сандански, навършил наскоро 18 години. Останалите му партньори са съответно на 15, 16 и 17 години. Каква е била целта на кражбата полицията изяснява, дали групата участва в други автокражби също, но не става въпрос за безобидна детска игра, а за организирано и планирано действие, заради което полицията задържа групата, която и днес работата продължава.

Засега спестяваме имената на родителите, тъй като полицейският син за първи път попада зад решетките и това е първото му престъпление, в което е установено, че участва, но разследването на действията на младежката група продължава.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории