Изплю камъчето: Гала призна най-срамната си тайна и разтресе ефира

гала

Гала най-после изплю камъчето. Дългогодишната водеща призна най-кошмарната си тайна, пише kliuki.bg. Доайенката в сутрешните предавания има нещо, от което не само се притеснява, но и доста се срамува. Не, то не е свързано с любимия й Стефан, нито с единствената й дъщеря Мари.

Блондинката призна в ефир, че е изключително слаба физиономистка. Тя не помнела лицата на хората, затова, когато се придвижвала пеша, винаги гледала надолу.

„Заради което много хора може да ме мислят за надута или високомерна, че не ги поглеждам в лицата, но причината е друга. Не помня лица и затова предпочитам да се не вглеждам във физиономиите, за да не се изложа“, изля душата си водещата в ефира на предаването си „На кафе“.

Разбира се, в тази връзка, тя често попадала в конфузни ситуации. Именно този „дефект“ й създавал доста неудобства. Тя изпадала в безизходица всеки път, когато някой я заговарял на улицата и тя не успявала да се сети кой точно е този човек. Дали го познава само на „здравей-здрасти“, дали не е бил някой от нейните гости, дали се знаят отдавна или не толкова, се главоблъскала плевенчанката .

„Хайде сега да видим дали помниш от къде се познаваме“, била най-неловната реплика, която вкарвала Гала в ужас.

„Това ме довършва, защото започвам да играя, че съм го познала“, признава блондинката.