Само в 7DniSofia.bg

Грешна диагноза вкара в болница Венета Райкова, тръгна с проходилка (СНИМКА)

венета райкова

Екс-водещата Венета Райкова претърпя операция по-рано днес, става ясно от профила й във Фейсбук, където сподели снимки от болницата.

На кадрите се вижда, че русата дама се предвижва с проходилка, което само загатна за проблема й. „Не е вярно, че имам лична и професионална криза. В началото на годината на мен ми беше поставена диагноза – скъсан заден рог на менискус, вследствие на което се е образувала киста“, обясни Райкова, предава ХотНюз.

Венета разясни, че още на 15 септември споделила с последователите си за проблеми на лявото коляно. „Бях в болница тогава, сгрешили са ми диагнозата. Няма значение, няма да обвиняваме болници. И тогава и сега съм в частна болница, за да не се пише, че съм била в една държавна болница, където не съм стъпвала, затова го уточнявам“, заяви още Райкова във Фейсбук. „И ето ме сега – два часа след операцията успях да стана. Бях обездвижена от кръста надолу, такава е упойката. По време на самата операция на коляното абсолютно нищо не усещах, Сега вече имам болки, но това са нормални неща. Важното е, че направих първите крачки след операцията“, допълни 48-годишната писателка.

„Не съм спортна натура, не съм карала ски, не мога да ви отговоря от какво се е получило. Може да се получи от всичко. При мен болката е от една година. В началото не си обърнах внимание, защото се появяваше и изчезваше. Имах прекрасно лято и в началото на септември започнах да чувствам болки. Отидох в една частна клиника, от там в частна болница, загубих доста време. И в първия работен ден на 2023 г. отидох при нов лекар ортопед. Веднага каза, че трябва да се направи ядрено-магнитен резонанс, което не беше направено миналата година. И той показа диагнозата – скъсан заден рог на менискус на лявото коляно. Вследствие на което се е образувала киста. Така че – ядрено-магнитен резонанс, това е“, обясни тя.