Само в 7DniSofia.bg

Сензационно в Левски! Голям проблем застигна клуба, Мъри и Ивков с изненадващо решение

станимир стоилов мъри левски

Треньорът на Левски Станимир Стоилов и изпълнителният директор Ивайло Ивков са готови да платят част от неустойките, които клубът дължи на Спартак (Москва) и Урал за провалените мачове. Руските отбори претендират да получат по 10 000 евро, след като „сините“ отказаха планираните с тях контролни срещи в Дубай, предава БЛИЦ.

Сумата е залегнала в договора при уреждането на мачовете, които в крайна сметка няма да се състоят. Стоилов и Ивков били готови да извадят по 10 хиляди лева лични средства за разрешаването на проблема.

До пропадането на мачовете на Левски с руските отбори се стигна след натиск на фенове на „сините“. Част от привържениците на столичния гранд скочиха срещу решението на ръководството на клуба пo време на руската военна инвазия в Украйна футболистите на Станимир Стоилов да играят с клубове от страната-агресор. Първият пропаднал мач на Левски в Дубай беше с Краснодар. Първоначално се появи информация, че и тази среща се проваля по вина на „сините“, но причината била в новия треньорски щаб на руския отбор.

Вчера президентът на Урал Григорий Иванов потвърди, че руснаците чакат пари от Левски – „Подписахме договор с тях за мача. Сега най-вероятно ще плащат неустойки. Има клауза в договора за неустойки срещу клуба, по чиято вина е провалена срещата“.

Левски вече изигра три мача в Дубай – загубата с 1:2 от Ал Насър (Дубай), поражението с 2:3 от Ал Кувейт (Кувейт) и победата с 3:2 над Рига. Утре от 15:00 часа е втората проверка с латвийците.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории