Калин Вельов разби Слави: Ако не го познаваш, няма да повярваш, че има такъв човек!

слави трифонов

Перкусионистът Калин Вельов за сефте си позволи да разкрие публично защо е развалил отношенията си със Слави Трифонов и защо си е тръгнал от него и Ку-ку бенд. Както знаем, това се случи преди доста години, още в разцвета на „Шоуто на Слави“, което вървеше по Би Ти Ви. А Вельов прибираше солидна заплата, но въпреки това напусна, пише kliuki.bg.

Защо?! Ето че сега той обясни защо и призна, че е нямал друг избор, колкото и да е обичал Слави като приятел. Просто защото Дългия не се търпи. Трябва да имаш или биволски нерви, или да си до голяма степен мазохист, за да издържиш на нрава му.

„Не ставаше! Ако някой не познава лично Слави и не е виждал това, което сме виждали ние, няма да повярва, че такъв човек може да съществува. Той е педант. Да, държи на хората си, видно е, но и кой друг ще го изтрае?! Вдигал ми е нечовешки скандали, хвърлял е и е чупел заради лоша дисциплина по време на репетиция, а да не говорим за закъснение“, разказва Калин.

Веднъж Вельов закъснял за концерт с час и половина и едва не избухнал ядрен взрив. „Заради всички такива неща, които много съм търпял, реших, че е време да се разделим със Слави. Но не съм спрял да го обичам като приятел и да го уважавам много за всичко, което е и прави“, каза музикантът.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории