Само в 7DniSofia.bg

ПО ПРИНУДА: Левски ще се лиши от титуляр, и то в ключова зона

станимир стоилов

„Няма да продаваме повече“, отсече треньорът на Левски Станимир Стоилов след загубата с 2:3 от Ал Кувейт. Това е станало след куп разговори на най-високо ниво в клуба. В днешния си брой „Мач Телеграф“ разкрива, че това може скоро да се промени.

Мъри Стоилов ще се лиши от още един титуляр, и то в ключова зона. Левски вече се раздели с един титуляр – Георги Миланов. Сега изборът е между централните защитници Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба, според „Мач Телеграф“.

Интерес към Сундберг има от страна на тим от Франция, който ще донесе в касата на Левски сериозни постъпления. Проблем обаче е, че панамецът Кордоба също напира за трансфер, а „сините“ не могат да се разделят и с двамата.

Левски взе Кристиан Димитров, за да покрие евентуална раздяла със Сонко или Хосе, чието оставане поне през лятото би било предпочитан вариант за клуба, тъй като по-младият панамец може още да вдигне цената си.

Иначе вчера в Унгария окончателно извадиха набелязания халф на Левски Андриан Краев от сметките на МОЛ Види за зимната селекция. Ръководството на тима от Секешфехервар успя да уреди още един опорен халф с част от парите, които уж бяха заделени за Краев, но пък се видяха малко на „сините“. За 100 000 евро в Унгария цъфна Дейби Флорес. Националът на Хондурас отказа да поднови договора си с Панетоликос и от МОЛ Види се възползваха от това, за да го вземат по-тънко.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории