Само в 7DniSofia.bg

ЦСКА иска 3млн. за Назон, той се развилня: Заживях като художник!

цска тренировка

Трансферните спекулации не се отразяват по никакъв начин на нападателя на ЦСКА Дюкенс Назон.

Появиха се информации, че националът на Хаити е попаднал в полезрението на закъсалия във френския елит Оксер.

От този клуб дори вече попитали при какви условия могат да се сдобият с услугите му, като отговорът от „Армията“ гласял, че цената му е 3 милиона евро, пише novsport.bg.

Назон тренира в отлично настроение на лагера в Турция. Вчера той публикува в една от социалните мрежи доста снимки от тренировките. На една от тях се залива от смях. Към нея написа и текст: „Планирах да свърша на улицата, но в крайна сметка заживях като художник“. Видно е, че той се наслаждава на престоя си в ЦСКА.

През есента 28-годишният Назон участва в 15 шампионатни мача на армейците, в които реализира 6 гола. Повече от него в тима има само Браян Морено, който е със 7. Наред с това Дюкенс изигра и 2 двубоя за купата, в които вкара веднъж. В Лигата на конференциите бе ползван в 5 срещи, в които отбеляза 1 попадение.

Междувременно в бившия клуб на нападателя Кювели Руан потриват ръце в очакване на трансфер.

От френския отбор намекнаха в социалните мрежи, че продължават да държат процент от правата на тарана и много се надяват той да бъде продаден в Оксер.

Твърди се, че Кювели Руан, който е част от Лига 2, очаква 20% от продажната цена на Назон. Това на фона на 3 000 000 евро, които ЦСКА търси за Дюкенс, означава, че Кювели Руан се надява да вземе 600 000 евро от евентуална продажба на Назон.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории