Само в 7DniSofia.bg

ГОРЕЩО! Рашидов взриви НС с бомба за Прокопиев, виц за убийство и „нацапани гащи“ заради Nexo

вежди рашидов

Искам да взема думата и да направя забележка на председателващия заседанието г-н Росен Желязков. Темата на дебата се измества. Нещата заприличаха на – кой ми нацапа гащите и все ГЕРБ са ги нацапали. Но гащите са си ваши, бе колеги. Имаше и един виц навремето.

Един твърди, че не е убил човек, а просто си е белил ябълка и човекът минал покрай него, спънал се и паднал върху чекийката. И така 12 пъти.

Това заяви от парламентарната трибуна председателят на НС Вежди Рашидов по време на дебатите за създаването на временна комисия за установяване на всички факти и обстоятелства относно дейността на NEXO.

„Тук говорим за политическа хигиена. Нагледах се на олигарси, които искат да управляват. Прокопиев иска да управлява от години. Аз колко пъти съм му ял калая. Нека спрем с изместването на темата.

Нека създадем комисия, която да установи нещата. Явно в тази фирма има нещо нечисто. Да направим комисия и готово. Стига сме измествали темата. Всичко трябва да е публично и прозрачно в тази държава“, добави Рашидов.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории