ПОЗОР! Полицайката, позволила на Любенов да убие човек на Околовръстното, има връзки с ъндърграунда

гечева

Любка Гечева, която бе уволнена от Шесто РПУ, след като помогна на Димитър Любенов да убие французин на Околовръстното в София, крие скандална биография. Оказва се, че тя има досег с подземния свят от години.

Известната като Буба развратница е била любовница на бандита Павел Илиев Пачата. Освен това познавала лично други престъпници като Иван Ценов – Турчина и Плейбой Талев – внук на именития Димитър Талев. Именно затова полицайката е отказала да си отключи телефона пред разследващите, след като им го предала. В него имало контакти на много хора от ъндърграунда.

Буба няма да бъде съдена, тъй като е била в патрулката по време на подкупа, който колегата й Георги Малински е взел от Димитър Любенов. Тя обаче вече е уволнена, както и Малински, защото двамата стават почти съучастници на Любенов в убийството на французина.

След като полицаят взима подкупа от 200 лв., патрулката кара зад Любенов и става пряк свидетел на убийството. Това е сериозно нарушение и води до уволнение и на двамата, като единият е и съден заради подкуп.

Предполага се, че от тези 200 лв. половината са отишли в джоба на Буба, но тъй като тя е в колата по време на подкупа, не може да се докаже, че е участвала в подкупа.

По-интересното е как такава жена, която е обикаляла леглата на наркотрафиканти и крадци, е била допусната на работа в полицията. Очевидно МВР пропада все повече.

Димитър Любенов иска тя и колегата й да бъдат съдени наравно с него, защото ги обвинява, че не са го спрели, когато са видели, че е пиян. Патрулката спира Любенов, но след подкупа просто кара след него и така се стига до убийството на 64-годишния френски гражданин.

Източник: Уикенд


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории