Само в 7DniSofia.bg

РАЗКРИТИЕ: ЦСКА търси вратар в Норвегия

саша илич

След като през лятото взе от норвежкия Сарпсборг 08 Джонатан Линдсет, а преди броени дни подписа с Тобиас Хайнц, който бе купен от Хакен, но игра под наем именно в Сарпсборг, където вкара 15 гола и даде 6 асистенции, ръководството на ЦСКА не смята да спира дотук и оглежда още футболисти на въпросния норвежки клуб, пише „Мач Телеграф“.

През миналия сезон Сарпсборг завърши на осмо място в норвежкия елит – много далеч от позициите, даващи право на участие в Европа, но и далеч от зоната на изпадащите. Въпреки това, явно скаутите на “червените” са намерили нещо по-специално в този тим и ще следят играчи за постовете, на които търсят попълнения.

Една от тези позиции е вратарската. Там договорите и на титуляря Густаво Бусато, и на резервата Димитър Евтимов изтичат. Понастоящем под рамката на Сарпсборг е 32-годишният Андерс Кристиансен. За защитата също се гледат различни футболисти на норвежкия тим.

Големият плюс на играчите от този отбор е, че не струват много и нямат високи финансови изисквания, а определено притежават качества. Отделно от това, след като на “Армията” вече имат двама норвежци, то много по-лесно ще бъде привлечен футболист от тази страна.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории