Само в 7DniSofia.bg

Иво Танев огласи безумен случай в София: Срам ме е!

иво танев

Мъж сам запълва дупка в столичен квартал, показва видео в социалните мрежи. Според някои то коментарите, човекът може да бъде глобен за незаконно строителство. По темата пред Нова телевизия говори тв водещият Иво Танев:

„Много тъжна гледка е това със запълването на дупката и не е първи случай. Преди време имаше подобен случай. Ние с моите съседи го правим в един участък от 110 метра, постоянно събираме пари, защото не може да се минава, общината и тя го прави, но не я изгражда самата улица, но стигаме до там, че не може да се премине в този участък.

На моменти чак ме е срам, обидно ми е, все пак сме държава, плащаме си за всичко това нещо, има протести за такива улици, и се учудвам, че толкова години не се научихме да поддържаме улици.

Цариградско шосе се затваря през деня, за да се ремонтира един участък и се блокира движението. В чужбина това се прави през нощта. Тук това в 21 век 23-та година, не се научихвме на тези неща, шахтите да се направят така, че да не се разхлопат след 2 години.

Защо спестяваме от материали, некадърни ли сме, бездарие ли е, добрите работници били отишли да работят навън за по-добри пари. Ми създайте условия да остават тук в България, а не да ходят навън. Ние чакаме общината, но коя година, на човек му омръзва да му падат пломбите или фаровете, а щели да съдят гражданин, че е тръгнал сам да поправя улица…“