„Млъкни, лигло невъзпитана, ще стана лош“: Лекар изгони плачещо дете от кабинета си

лекар

В платформата на Helpbook.info получихме сигнал от Варна за грубо отношение от лекар към пациент – дете, предава Bulgaria ON AIR. Ето и пълното описание на случката:

„На 10.01.2023 година имахме запазен час за доктор за УНГ в град Варна, Поликлиника „Света Анна“. Влязохме в кабинета с петгодишната ми дъщеря – тя плачеше от страх. Последваха заплашителни и груби думи от въпросния лекар. Започна да крещи на дъщеря ми – „млъкни, лигла, не си възпитана, писнало ми е от такива като теб“. Започна да ръкомаха с пръст пред лицето ѝ и да я заплашва, че ще стане лош, ако не млъкне. След което го попитах – „докторе, какво е това държание от вас“, и той се обърна с думите коя съм била, че да му казвам как да се държи. Изгони ни от кабинета. Подадох жалба при управителя на поликлиниката. Моля да се вземат необходимите мерки“, завършва сигналът.

Ако видите нередност или проблем, с които се сблъсквате всеки ден, и искате да подадете сигнал – направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.