Директорът на Народния театър за протестите на Морфов: Пиянски истории. Под нивото ми е

васил василев

Под нивото ми е да коментирам този случай вече. Извинявайте, не ми е това работата, аз не съм дошъл за това нещо тук“. Това заяви пред „Сега“ директорът на Народния театър Васил Василев, помолен да изрази мнение относно поредното надраскване на врати в театъра от главния режисьор Александър Морфов – акт, който Василев определи като „някакви среднощни пиянски истории“. На въпроса дали ще последва наказание от негова страна спрямо извършителя, той беше крайно лаконичен: „Следете, скоро ще разберете“.

Припомняме, че в събота вечер се появиха нови надписи освен на вратата на пиарката Велислава Кръстева, и на вратата на кабинета на директора Василев: съответно „Приемна на ДПС“ и „Официален офис на ДПС“. Те бяха направени след края на първото възстановено представление на спектакъла на Александър Морфов „Животът е прекрасен“ по Николай Ердман на първата ни сцена.

Пред „Сега“ Васил Василев подчерта: „Имаше ли възстановяване на „Животът е прекрасен“? Върнах ли „Хъшове“? Върнах ли Александър Морфов в България? Е, тогава да излезе и да каже къде му е проблемът!“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории