Само в 7DniSofia.bg

Златното ни момиче Катрин Тасева с извънредна новина, сподели за най-голямото щастие в живота си

катрин тасева

Златното момиче Катрин Тасева ще става майка. Радостната новина съобщи самата тя в ефира на Нова тв. Бившата гимнастичка сподели още, че очаква момченце.

„Вече много хора разбраха. Опитвах се да се крия и да се пазя, но това не е нещо лошо. Първите три месеца бяха много различни за мен. Това е нещо ново и много различно от моята същност. Първите три месеца само лежах, спах, нищо не можех да правя“, сподели спортистката.

Тасева си пожела годината да бъде успешна в личен план, коментирайки, че миналата завършила също толкова успешно. Тогава златното момиче каза заветното „Да!“ на бизнесмена Станислав Сивков, който й предложи брак в центъра на Пловдив, заобиколен от дядоколедовци.

Двамата със Станислав се срещат за първи път преди година и половина, когато тя си поръчва торта за рождения си ден в един от обектите, които той държи. Не отрича, че подема във връзката им е започнал през миналия февруари, когато нещата помежду им са започнали да се развиват на бързи обороти. Катрин признава, че бъдещият ѝ съпруг я е впечатлил най-вече с чувството си за хумор, но също така и със своята интелигентност и доброта.