Само в 7DniSofia.bg

Синичко VW летя и се приземи на релсите, чака трамвая на тунела при Люлин

resize_golfrelsi

Ремонтиращият се участък на тунела на Люлин и трамвайното трасе осъмнаха с поредната каскада, предава stolica.bg. Нов ден, нов джигит! Новичък Фолксваген (VW) със софийска регистрация излетя от пътното платно и катапултира насред релсите тази нощ. Шофьорът се е движил от центъра към Люлин и на метри преди тунела е станал трамвай.

Красивата снимка, като реклама на поредния безумец, бе публикувана във фейсбук групата „Катастрофи в София“. С каква скорост е карал шофьорът, какво е пил и шмъркал преди да седне зад волана си знае само той. За щастия няма пострадали хора и нанесени щети на други. Синьото возило предизвика вълна от иронични коментари.

„Тестват линиите преди да тръгнат трамваите“, „Чака да срещне първия трамвай след ремонта и да премери сили с него“ и други са коментарите. Според статистиката на групата в последните 3 месеца почти няма ден без катастрофа с трамвай или превозно средство на градския транспорт.

Най-фрапиращи са ПТП-та с трамваи. Леки автомобили ги блъскаха отстрани, челно и където сварят по продължение на целата мотриса. Ако пък е в малките часове и няма трамваи, то задължително някой каца на релсите и се опитва да е градски влак. Най-трудно им е на „шофьорите“ да запомнят, че на кръгово, особено на Руски паметник, трамваят е с предимство!