Още една известна българка с разтърсващо признание: И аз съм жертва на насилие

Мира добрева

Оказа се, че и тв водещата Мира Добрева е запозната с чувството да бъдеш пребита от мъж. И двете са бити от мъже, с които са имали интимни връзки. Разликата е само, че при първата насилник се явява известен актьор, който изпуска нервите си по време на снимачната площадка и много хора разбират за случая, предава HotNews.bg.

Тв водещата Мира Добрева разкри потресаващи подробности за случая, в който е била пребита и какво е било усещането. „Истината е, че съм била жертва на домашно насилие. Чувствам се много силна жена – психически и физически, но съм изпитвала моменти на слабост. Успяла съм да преживея и надживея това, че над мен е упражнявано насилие. Човек трябва да вземе решение да избяга от съответната ситуация, да не се застоява в нея. Слава Богу, аз съм имала смелостта да се махна“, споделя тя.

И допълни: „Не мога да не спомена също така, че психическият тормоз е по-страшен от физическия. Сега никога няма да се оставя да бъда тормозена и мачкана психически. На никого няма да дам възможност да повярва, че аз съм по-малоценна заради пола ми, заради произхода ми, затова, че съм българка и съм родом от Родопите“. Мира уточни, че не става въпрос за съпруга й Жоро Торнев, с когото май не живеят заедно през последните години. Но запознати издават, че дори той е упражнявал психически тормоз върху половинката си и като нищо да визира именно него в острите су думи, с които описва своя насилник в миналото.