Евродепутат вие и фучи: Отново елементарни тарикатлъци от Промяната. Оставете ги в блатото

александър йорданов

Щели били от ПП да внасят в парламента първо декларация, а след това щели били да решат дали да предложат кабинет. Няма такъв номер в Конституцията. Това е елементарен тарикатлък. Затова и той много допада на всички тарикати.

Това пише в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“ евродепутатът Александър Йорданов.

Отново се цели да се създадат условия за конфронтация. Кандидат премиерът, след като бъде утвърден от Народното събрание, би трябвало да представи програмата, структурата и състава на бъдещото правителство.

Народните представители са тези които ще решат дали да дадат подкрепата си. Такава е демократичната европейска парламентарна традиция. Такъв е конституционният ред. Такава е и българската демократична традиция.

Днес България е нападната от ментърджиите на „промяната“, които измислят „правила“ извън правилата. За да продължи кризата и дестабилизацията. Съветът ми към депутатите от ГЕРБ/СДС е да не гласуват нищо, което предлагат от ПП.

Дори то да е copy paste на позиции, които и те са предлагали или отстоявали. Ментърджиите трябва да бъдат оставени да се удавят в собственото си ментарджийско блато.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории