Нещо невиждано! 300 души на протест в Разград срещу Домусчиев! Вижте в какво го обвиниха

7 Dni Sofia21.08.2017
кирил домусчиев

Рухна мита за делиорманското божество Кирил Домусчиев. Неговият олигархичен проект във футбола не може да го скрие от гибелния гняв на хората, излезли днес на протест срещу структура на местния феодал. Защото на тях живота им е по-мил от някаква си там тумба чужденци.

Над 300 души излязоха на протест в Разград, недоволни, че дишат лоши миризми от един месец насам от завода на братя Домусчиеви.

Събрани са 280 подписа, с които се настоява да се открие източникът на замърсяването. В сряда общинският съвет в Разград ще заседава извънредно заради проблема.

За лошата миризма във въздуха на Разград говорят всички от квартал „Лудогорие”. Подобна ситуация в града имаше през месец октомври миналата година. Тогава бе установен източникът на миризмите – пречиствателна станция на фармацевтичен завод на Домусчиеви. Сега причината е същата.

Припомняме, че преди време и в Пещера демонстрираха срещу замърсяването на местния завод на Домусчиеви, в който двама работници бяха убити с неизвестен газ.

 

Особено нагло бе поведението на наместничката на Домусчиев, отговаряща за завода – Теменуга Газдова, която е и президент на Лудогорец. „Това е пречиствателна станция, ще мирише на лошо, как да мирише на рози!?“, изгаври се с хората тя.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.