Само в 7DniSofia.bg

Безнадеждно положение: Млади хора се събират да пиянстват в двора на софийско училище

mladi-hora-se-sabirat-da-piianstvat-039

Дворът на софийско училище се превърна в… кръчма за пияници, пише GlasNews.bg.

Петя Кръстева е възмутена от гледката, която е заварила в двора на софийско училище, намиращо се в района на квартал „Гео Милев“.

Жената твърди, че е видяла как млади хора, дори имало и бебе с тях, пият, пушат и си оставят боклуците в двора на училището.

„Нека се познаят тези от вчера следобяд. Бях с децата на баскетболните кошове и днес пак сме тук – това е резултата от вчерашна сбирка в училището“, написа Кръстева в социалната мрежа Фейсбук, като сподели и снимки, на които виждаме захвърлени бутилки от бира.

„Безнадежно ми се вижда положението…. да се събираш да пиянстваш, където учат и играят деца и да си оставиш смрадта за спомен?! Честита Коледа!“, така завършва публикацията на възмутената жена, която не конкретизира кое е учебното заведение.

Янко Димитров съветва Петя следващият път да позвъни на тел. 122, докато хората, употребяващи алхокол са в двора на училището.

„Обадете се на 112 другия път, докато са там и изчакайте патрула на районното. Така ще има смисъл. Иначе кучето си лае, а керванът върви, капиш?“, написа Димитров.

„Няма възпитание, няма ценности, няма срам“, отбелязва Меги Погончева.

Ето какво написа в коментарите и Лиляна Димитрова:

„Колко жалко! Сигурна съм, че някои от изпълнителите на това безобразие са писали, упреквали и призовавали, за чистота, за това, че кучетата цапат! Ами драги родители, това което вие сте направили е пример за вашите деца! Хайде малко по – цивилизовано! Пазете града ни чист! Ако не е ваш роден град, имайте малко уважение към тези, които са родени и отраснали тук! Училището е място където учат, или ще учат и вашите деца! Вземете един чувал и съберете, това което сте оставили след себе си!“.