Проследете с efbet последните мачове за 2022 година

ефбет

В последните дни на 2022-ра мачове се играят в някои от най-големите първенства, като тези на Англия, Испания, Франция и Португалия. Но как ще изпратят старата и посрещнат новата година някои от грандовете? Коефициенти за клубните сблъсъци може да откриете на сайта efbet.com.

Този петък „Ливърпул“ приема „Лестър“ в традиционен британски дуел. Очаквано тимът на мениджъра Юрген Клоп е сочен за големия фаворит в двубоя с коефициент за победа 1.31*. Коравите „лисици“ обаче едва ли ще се предадат толкова лесно. Те започнаха твърде колебливо сезона, но след силна серия се измъкнаха от дъното и в момента заемат 13-та позиция в таблицата. Равенството е оценено на 6.40*, а успех за „Лестър” – на 9.80*. „Мърсисайдци“ също направиха най-слабия си старт от години насам, но постепенно набират инерция и вече са само на 5 точки от топ 4. Очакванията за голов спектакъл са подплатени с коефициент 1.47* за над 2.5 гола в мача и 2.15* за над 3.5 попадения.

„Ливърпул“ вече направи трансфера на месеца, като се подсили с нидерландския национал Коди Гакпо, реализирал три попадения на Световното първенство в Катар. Звездата на ПСВ (Айндховен) ще се обвърже дългосрочно с „мърсисайдци“ за 6 години, по подобие на Дарвин Нунес. Мениджърът Юрген Клоп е имал решаващо значение за трансфера, тъй като е настоявал за ново крило заради контузиите в тима.

В последния ден от годината – 31 декември, също можем да се насладим на солидна доза английски футбол. Програмата в съботния ден стартира още в 14:30 часа българско време с „Улвърхямптън – Манчестър Юнайтед“. efbet предлага следните коефициенти за мача: 1 – 4.20*, Х – 3.70*, 2 – 1.95*. „Червените дяволи“ влизат в добро настроение в двубоя, след като по-рано през седмицата удариха с 3:0 “Нотингам Форест“. „Вълците“ обаче се борят със зъби и нокти за своето оцеляване във Висшата лига и със сигурност ще искат да направят изненадата на кръга пред своите фенове.

„Казах на играчите в съблекалнята, че трябва да вкарваме повече голове. Създадохме толкова много възможности и въпреки това трябваше да чакаме до заключителните минути за третия гол. Има много мачове до края – ако отбелязваме третия гол, това ще ни спестява енергия. Разполагаме с играчи, които могат да бележат – Марсиал и Рашфорд са голмайстори, Бруно Фернандеш може да вкарва“, коментира мениджърът на „червените дяволи“ – Ерик Тен Хаг. Ако считате, че „Юнайтед“ отново ще забие поне 3 гола в мача, то коефициентът за това е 4.20*.

Шампионът „Манчестър Сити“ приема „Евертън“ от 17:00 часа в съботния ден в привидно лека задача. „Карамелите“ са едва на 17-то място в подреждането и не изглеждат като отбор с големи съпротивителни сили, докато „гражданите“ имат да стопяват преднината на лидера „Арсенал“. Букмейкърът efbet дава категоричен превес на домакините със ставка 1.14* за техен успех. Равенство на „Итихад“ е оценено на 10.00*, а победа за „Евертън“ е с внушителния коефициент 23.00*.

В късния мач от 19:30 часа временният водач „Арсенал“ гостува на „Брайтън“. Пореден успех за Микел Артета и компания се котира на 2.15*. Успех за „чайките“ е 3.55*, а равенство в срещата носи печалба 3.60* пъти повече от залога.

„Показваме страхотно самообладание и умения. Казвам на играчите да се фокусират върху себе си. Невъзможно е да контролираме действията на нашите конкуренти. Не знаем колко добри ще бъдат, колко точки ще спечелят или загубят“, философски обяснява мениджърът на „артилеристите“ – Микел Артета.

Испанската Ла Лига също се завръща ударно след края на Световното първенство по футбол в Катар. В петък от 22:30 часа шамипонът „Реал“ (Мадрид) има нелеко гостуване на „Валядолид“. Победата за „кралския“ клуб се котира със ставка 1.51*, а за домакините – 6.40*. Знак Х е оценен на 4.90*. „Реал“ ще направи промени в отбора, а старши треньорът Карло Анчелоти вече е съставил списък от играчи, които се очаква да бъдат продадени. Това са Марко Асенсио, Алваро Одриосола, Мариано Диас и Дани Себаьос, съобщават медиите в Испания. Италианецът не е доволен от тези футболисти и планира да се отърве от тях още през януари.

Ден по-късно и другият голям претендент за титлата – „Барселона“, се завръща на сцената. Временният лидер в подреждането има градско дерби срещу „Еспаньол“ и ще трябва да се оправя без наказания си голмайстор Роберт Левандовски. Въпреки това efbet фаворизира „блаугранас“ с коефициент за победа 1.28*, равенството е 6.80*, а знак 2 – 11.00*.

Голямата новина на „Камп Ноу“ е, че „Барселона“ започва офанзива по привличането на френската звезда Килиан Мбапе. През миналото лято голмайсторът от Мондиала подписа нов договор за две години с ПСЖ, но се смята, че нападателят не е особено доволен от ситуацията си в клуба, поради което може да напусне. От „Барса“ са готови да инвестират много сериозна сума, за да се подсилят с 24-годишния нападател, от когото в „Реал“ (М) изглежда вече са се отказали. Мбапе си е осигурил клауза в новия договор с ПСЖ, според която може да напусне по-рано, ако има „убедителни причини“. Такава може да бъде предстоящото подновяване на контракта на Меси на „Парк де Пренс“.

*Коефициентите подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.