Костадинов изригна след скандала с журналиста Христо Грозев: „Възраждане“ ще се погрижи…

костадин костадинов

Тази година почивах само 3 дни през лятото и сега реших да добавя още 3 дни през зимата, та затова се оказа, че съм пропуснал една „шокираща“ новина.

Докато съм си бил изключил телефона, интернета и всичко останало, целокупното българско грантаджийство е било разтърсено от новината, че един негов виден член бил обявен за издирване от руската прокуратура като чужд агент. Това написа във Фейсбук профила си лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Аз няма да коментирам факта, че Христо Грозев незнайно защо е представен като „разследващ журналист“, след като всъщност е медиен магнат. Това не е първата, няма и да е последната фалшива новина на американските медии в България.

Също така няма да коментирам факта, че Грозев е представен като чужд агент. Такива у нас с лопата да ги ринеш, и това въобще не е новина. Ще кажа само едно – ако това лице беше агент на българските служби, аз щях да съм първият, който да поиска българската държава да излезе с официална позиция в негова защита.

Защото, независимо от сегашната ориентация на страната ни, агентите ни трябва да се пазят и закрилят – такава е позицията ни и за агентите на българската държава преди 1989 г., и тя е принципна и не подлежи на коментар.

Агентите на България служат само на България, независимо кой я управлява – за добро или за лошо такава е съдбата на службите.

В случая на Грозев обаче става въпрос за български гражданин, обвинен в работа за чужди разузнавания, говори се конкретно за английското МИ-6.

Ето защо единственото, което мога да кажа, е че се надявам в много скоро време не да чакаме Русия или други държави да ни казват кой наш гражданин за кое чуждо разузнаване работи, а ние самите да ги покажем на българския народ.

Защото е крайно време България да научи истината за своя прокажен и продажен политически, медиен, икономически и финансов „елит“, откърмен, отхранен и отгледан от чужди служби и посолства с една единствена цел – да унищожи Родината ни!

„Възраждане“ ще се погрижи за това! Много скоро!“, пише още Костадинов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории