Мрежата гневна: Патрулка направи 3 брутални нарушения за 2 минути насред София

патрулка

Серия от нарушения е направил автомобил на СДВР в рамките на минути. Те са заснети на видео от водач, шофирал зад полицейската кола, съобщава Glasnews.bg.

Потребители веднага отчетоха, че патрулката кара без включени светлини, отделно левия „стоп“ не работи, а също така преминава на червено.

„Шофиране без включени светлини – 50 лв.; изгорял стоп – 200 лв, защото е в тъмната част на денонощието; преминаване на червен светофар – 100 лв“, тази бърза равносметка прави С. Стоянов.

Какъв пример се дава е друг въпрос.

„Ако бях на мястото на фотографа, щях да подам сигнал в КАТ и да ги гоня до дупка, защото правилата са за всички! И тук не могат да минат с „видеорегистраторът не е сертифициран радар““, добавя Стоянов.

Друг мъж коментира, че „дневните светлини“ светят само отпред фабрично. „Забравили са фаровете, всяка нощ виждам по двама без фарове да карат по София.“, отбелязва Иво Миладинов.

Предстои да се разбере дали авторът на кадрите е подал сигнал. От публикацията това не става ясно. Ако някои от кадрите са направени с телефон в ръка, санкция трябва да има и за самия „оператор“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории