Руди Гела изтръпна! Колтуклиева го попиля: Ще покажа какви ги вършиш! Чакам мигът на веселие

радостин василев

„Радостине, няма да ме сломиш! Няма да ме победиш! Само ме амбицираш! Не очаквай да ме уплашиш и да престана да показвам какви ги вършиш. Няма!“ Това написа журналистката Соня Колтукиева във Фейсбук. Повод за думите й е дело заведено от приятелката на депутатът от ПП Радостин Василев, Ралица Младенова.

Самата Младенова отрича да има връзка с бившия спортен министър, но се почувствала обидена от думи написани от Колтуклиева, че прилича на „неуспяла фолкаджийка“. Заради заведеното от Младенова дело сметките на Колтуклиева са блокирани.

„По команда на Радостин Василев, ме съди приятелката му Ралица Младенова, която той крие и отрича да има нещо общо с нея. Та, първо тя, на 2 септември, беше подала иск срещу мен в Софийска районна прокуратура (прекратен от прокурорката след надлежна проверка), защото …хванете се здраво за стола да не паднете от смях… аз съм й позвънила 2 пъти за по няколко секунди на номера, обявен на сайта й като психотерапевт и тя счела това за “тормоз”. А аз й позвъних, защото Бояна Шарлопова, вдовицата на моя обичан приятел Стефан Шарлопов (светла му памет!) ми каза за съобщение до нея от Ралица Младенова, която ме оплюла с ужасно обидни думи на 17 юни, по същия начин, по който Радостин Василев ме засипа във Фейсбук на 3-4 септември. Както винаги постъпвам: исках да получа обяснение и коментар. Защо една напълно непозната за мен жена, на която нищо лошо не съм сторила, ще ме залива с кал пред моя приятелка?!“, написа още Колтуклиева.

„Аз нямам проблем с Ралица Младенова, тя има проблем с Радостин Василев“, пише журналистката и допълва, че ако Младенова е имала връзка с него и се представя за негова любовница, Василев в продължение на 11 месеца си е писал с Колтуклиева, носил й е подаръци от Пекин, часовник и парфюм, искал е дори да я посещава в Лондон. При кратките прибирания на Колтуклиева в България са се виждали в известни столични заведения.

„Не нося никаква вина, че Радостин е приел погрешно моето отношение към него. Е, разбирам го – сега той се опитва с традиционното мъжко клише да изкара, че съм “влюбена и разлюбена”, затова пиша критично за него. Ти да видиш!“, допълва Колтуклиева.

Журналиската е научила за делото преди дни докато е в Париж, часове преди рождения ден на съпруга й. „38-годишната, неомъжена, Ралица Младенова, ме съди, от 21 октомври, за обида. Защо? Защото съм била написала, на 13 юни, в пост във Фейсбук, че прилича на “неуспяла фолкаджийка”. Е, оставям на публиката да прецени по снимките, които си публикува във Фейсбук и Инстаграм на какво прилича и дали има друга психотерапевтка в България, която се показва така“, казва Колтуклиева и подчертава, че има шест профила във Фейсбук, тъй като често е блокирана, особено след идването на ПП на власт.

Според Колтуклиева зад делото стои Радостин Василев и именно той е поискал обезпечителна заповед.

„Все отбор юнаци – велики юристи – Радостин Василев и Елена Фичерова, близки на Бойко Рашков. Три пъти ураааа!

Елена Фичерова, адвокатката на Ралица Младенова, стана началник-кабинет на Бойко Рашков в правителството на Кирил Петков, но след разкрития за връзките й с формацията на Васил Божков, тя беше принудена да подаде оставка. В сайта си Ралица Младенова пише: “Завършва „Юридическа психология“ в Югозападен Университет „Неофит Рилски“. Изучава втора магистратура със специалност „Психологично подпомагане на оперативно-издирвателната дейност“ в Академия на МВР.”

Радостине, няма да ме сломиш! Няма да ме победиш! Само ме амбицираш! Не очаквай да ме уплашиш и да престана да показвам какви ги вършиш. Няма!

П.П. Чакам с нетърпение мигът на веселие, когато Радостин Василев ще обяви, че са “влюбени и разлюбени” от него: Весела Лечева, Илиана Раева, Екатерина Дафовска, проф.Даниела Дашева, треньорки и спортистки, които са срещу него или вадят документи за прегрешенията му. Харем, бе, цял харем покорени от неустоимия чар на Руди Гела!“, пише още журналистката..