Само в 7DniSofia.bg

Фандъкова с първи думи за случая в Шейново: Ще има трайни последици! Там сега има родилки…

фандъкова

Случилото се в болница „Шейново“ е ужасяващо и за двете семейства на разменените бебета. Допуснати са изключително недопустими пропуски, каквито и да са те. Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова в коментар на ситуацията с разменените бебета в общинската АГ болница „Шейново“, предаде БТА.

Фандъкова съобщи, че назначената проверка по случая в лечебното заведение продължава. Тя изрази надежда, докато трае проверката, да не пострада дейността на болницата, тъй като „Шейново“ е една от най-големите АГ болници в страната. Там и в момента има родилки, майки, персонал, който трябва да бъде достатъчно мобилизиран, но и истината трябва да излезе наяве. Отговорността на хората, които имат вина за случилото се, трябва да е много ясна, подчерта кметът. „Този случай съм убедена, като майка, баба и жена, че ще има трайни последици за двете семейства. Наистина е ужасяващо“, каза столичният кмет Фандъкова.

Днес тя провери изграждането на новия участък на ул. „Филип Кутев“ в район „Лозенец“. От днес движението по новоизградената отсечка е пуснато и автомобилите вече се движат по нея.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории