Изродът, потрошил жена си с ракета: Хванах я на видео чат с друг мъж. Дъщеря ми е свидетел

симо касабов

„Имахме прекрасно семейство 20 години. Всичко вървеше нормално – смях и обич. И изведнъж се прибирам на 14-и и хващам жена ми на видео чат с друг мъж да правят различни работи. Беше почти гола… Това е ставало месеци и дъщеря ми го е виждала.“

Тези думи каза през сълзи бизнесменът Симо Касабов пред Пловдивския окръжен съд. Той поиска да бъде пуснат на свобода.

Симо Касабов е с обвинение, че на 14 декември т. г. е пребил жестоко с тенис ракета съпругата си Димитрия, която успяла да избяга и потърсила помощ от приятелка. Била настанена в болница с множество травми и вече е с отстранен далак, предава Лупа.

Касабов призна, че е поставил проследяващите устройства в телефоните на съпругата и двете си деца, но това било направено, за да знае всеки къде са другите. Кълне се, че е със съгласието на съпругата си.

„Димитрия дружи с три приятелки, две от които разведени и една неомъжена. Четирите ходели заедно на дискотека, което отхвърля твърденията, че Симо Касабов е бил много ревнив. При това лично той й разреши да си постави силиконов бюст и плати операцията за това“, поясниха приятели на Касабови. Те уточниха, че спуканото тъпанче на Димитрия не било отсега и не било причинено от съпруга й, а от неволно от сина й. Момчето държало молив и без да иска, докато пишело, уболо майка си в ухото.