Потрес! Вижте къде живее едно от разменените бебета, майката отрича за размяна: Това си е моето!

къща

В крайно неподходящи битови условия живее едно от разменените бебета, сочат кадри от репортаж на „България он еър“.

Малката Ванеса, за която биологичната й майка твърди, че неправомерно е отнета от нея след раждането й през септември в столичната АГ болница „Шейново“, а в ръцете й е връчено детето на другата родилка – Севда Михайлова, расте в дом със счупени прозорци, мръсен двор, пълен със смет и висящи кабели.

Въпросната Михайлова от ромски произход, която настоява, че детето е нейното и че няма представа „защо така се е случило с другата жена“ и бебето й, не отказва ДНК експертиза на себе си и детето, но още в първия й разказ пред журналистите лъсна потенциална лъжа:

Тя твърди, че е кърмила пеленачето (вече на 3 месеца), докато в двора на къщата, която обитава семейството, се търкалят празни кутии от използвано адаптирано мляко.

Севда твърди, че детето, което е прибрала в дома си, е същото, родено от нея няколко дни по-рано и не е разменено с ничие друго.

До момента самоличността на майката, усъмнила се в генетиката на другото бебе и впоследствие доказала страховете си чрез ДНК експертиза, не е известна.