Само в 7DniSofia.bg

И тя ли като Диана Димитрова? Яна Маринова призна за тежък период и парализиращ страх

яна маринова

Актрисата Яна Маринова накара последователите си в социалните мрежи да се разтревожат за нея, след като сподели тежки думи в емоционален пост.

Една от най-успешните и красиви родни актриси си призна, че е минала през много тежък период, макар да не спомена конкретно за какво става дума в своя профил във Фейсбук. Така някои от почитателите й разтревожено се питат дали с нея не се е случило нещо подобно като с актрисата Диана Димитрова.

„Натрупа за малко преди няколко дни, но бързо се стопи. Точно, както всичко, което ме плаши. И го пиша, защото наистина минах през някакъв отвратително тъп период, в който буквално не можех да се позная.

И сега го наричам тъп, защото за пореден път виждам колко нелепо е всичко „страшно“, ако на момента намеря начин да се погледна отстрани, без емоция и все едно е минало време. Това, което си представях, че може да се случи ме парализираше от страх много повече от това, което реално се случваше. Но как да видя истината, когато бях заета с това да се страхувам!?

Нищо, за празниците си пожелавам време за хората, които обичам и дома ни! Но и тихо време за себе си, за да си припомня онова, което бях забравила в шумотевицата: Страхът е най-лошият съветник“, завършва Яна Маринова излиянието си.