УЖАС! Алекс Богданска проплака: За пръв път почувствах опасност за живота ми

александра богданска

За ужасяващо преживяване зад граница сподели Александра Богданска в ново видео, което качи в мрежата.

Случката се разиграла по време тридневна ваканция в Дания, на която била заедно със семейството на Даниел и Анастасия Бачорски.

Компанията решила да се запознае с нощния живот в Копенхаген, когато се натъкнала на изключително странен клуб. Преди да влязат вътре трябвало да облепят камерите на телефоните си със стикери, за да е сигурно, че няма да снимат заведението отвътре. Освен това минали през инструктаж, по време на който им било обясненое, че не бива да притесняват другите клиенти зяпайки ги, дори да видят, че те правят секс или пък взимат наркотици. Всичко било адски странно, от пушеците до осветлението в бара. Някои посетители се били опънали по диваните, а други си мажели нещо по венците на зъбите. Самата Алекс признава, че изпитвала адска несигурност и уплаха по време на ужасяващия престой с приятелите й в заведението.

,,За пръв път се почувствах застрашена и с опасност за живота ми“, споделя инфлуенсър №1.

Всъщност обиколката на нощен Копенхаген тръгва на карък от самото начало. При опит да влязат в друг клуб по-рано били изгонени от охраната. А мотивът бил абсурден. След дълго чакане на опашката отвън Богданска понечила да погледне екрана на таблета на жената, която посрещала клиентите, за да се увери, че няма грешка във фамилията й, на която е направена резервацията, тъй като до преди развода с Даниел беше Петканова, а и профилът й в Instagram е именно с тази фамилия. Само заради това компанията била обвинена, че поведението й е недопустимо и била натирена.

Но екстремните изживявания за моделката в Дания съвсем не се изчерпват с посещенията на нощните клубове. Рано сутринта в просъница Алекс била подложена на поредната стресова ситуация, когато в хотелската й стая влетял непознат, който казал нещо и тръшнал обратно вратата. Богданска си спомни как самата тя е нахълтала в заета хотелска стая в Лондон, след като я пратили да се настани в нея явно погрешка.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории