Димчев остро: Mислете малко, преди да се определяте като демократи или ще станете като Божанков

виктор димчев

Явор Божанков, минал от ДСБ в БСП, а сега запътил се към ПП, обслужвал БСП на Нинова (мигрант от СДС там), изведнъж се сетил, че години наред е обслужвал убийци, гадове и престъпници в червено.

И е много възмутен от случилото се.

По същия начин Слави Трифонов се възмути от коалиционните партньори, които с много облизване намери, предимно от вампирчето НДСВ.

По същия начин Христо и компания се гнусят от ДПС, при положение, че майката на първия е най-близък приятел на почетния парцал на партията-обръч.

По същия начин Асен Василев се гнуси от президента Плевнелиев (от ГЕРБ), който го издигна за политиката в служебното правителство от 2013-та.

По същия начин Кирил Петков се гнуси от мутрите, в офиса на една от които години наред беше неговия собствен офис, и които му помогнаха да купи (с един дядо) парцел на Околовръстното и новостроящата се магистрала Хемус. Магистралата се строеше от… Плевнелиев (ГЕРБ).

По същия начин Цветан Цветанов се сърди на бившите си съпартийци, че са го гепили да краде от партийната каса и го метнали като мръсно коте на бунището.

По същия начин една водеща в БНТ не си признава, че преди демократ по гадже, е била в МГЕРБ, друг водещ-демократ не се сеща, че е изобличено ченге от ДС, друго ченге от ДС и посол в Москва сега е лидер на антируски протестиращи, впрочем платени от руската кука в Белград, трето ченге се прави на анализатор в друга национална телевизия, четвърто ченге (от Атака) кани на гости в своята телевизия (фирмена на БСП) лидера на русофилите (и той с партия), а останалите ченгета дебнат по партии и партийки, за да намажат още, като бащите и дядовците на спасителите – генералчета, номенклатурчици, министри, шефове на компартията, всякаква измет.

Та, мислете малко, преди да се определяте като демократи, за да не станете като Божанков, Цветанов или другите ренегати, боядисани в сърцата си с правилния цвят.

От Фейсбук профила на продуцента Виктор Димчев