Инфарктен инцидент: Кола на дипломат блъсна майка с бебе в центъра на София

полиция

Дипломатическа кола блъсна майка с бебе на пешеходна пътека в центъра на София, става ясно от видео, разпространено във фейсбук. Инцидентът се е случил на 13 декември на жълтите павета на бул. „Цар Освободител“, в района на пл. „Александър Батенберг“, предава Лупа.

Веднага след сблъсъка майката, която носи бебето си в кенгуру, се изправя, а шофьорът на дипломатическата кола и водачът на още един автомобил слизат, спират движението и се насочват към нея. Междувременно жената, накуцвайки, се е качила на тротоара.

От кадрите си вижда още, че при инцидента детето си удря главичката на паветата. Не става ясно какво е състоянието на пострадалите.

Според коментар в групата, в която видеото е публикувано – „Градско колоездене“ – „СС е за автомобили на дипломати със статус на Консул, а първите две числа са идентификация на държавата, чието консулство е. В случая 77 е за Малта“, написа Стоил Панков. Според други, номерата, започващи със CC, са на български граждани с дипломатически статут към други държави.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории