Вие и фучи! Диана Димитрова: Терзийски издаде роман с много лични истории за мен. Няма да му простя

диана димитрова

Актрисата Диана Димитрова отправи тежки думи към писателя Калин Терзийски.

„Мълчанието е злато“- казва народът и „Преклонена глава, сабя не я сече“. Мисля си, да има мъдрост в първата, но май зависи от ситуацията. Втората поговорка, така и не я разбрах“, пише тя.

Тя вини писателя Калин Терзийски, че „за втори път да си прави реклама в толкова болезнен момент за мен. Веднъж му простих, този път няма да има прошка“, категорична е Димитрова.

Преди дни Терзийски обяви, че преди е бил влюбен в нея „като куче“, а тя го е рисувала с кръв.

„2013 година след последната ни среща, видях негова книга случайно в книжарница, отворих я и прочетох целия ни чат Copy – Paste. Да, без да ме попита, той е издал роман с много лични истории за мен и семейството ми. Няколко месеца преди това, аз бях прекратила мимолетните си отношения с него, не заради алкохолизма му, а защото ме излъга. Разбрах от друг човек, че е обвързан, а твърдеше, че е свободен. Имам нетърпимост към лъжите и към алчните хора“, разказва актрисата.

„Аз съм изцяло консервативна в любовен план, но не съм конформист в житейски. И до днес вярвам силно в небесната стълба на добродетелите, такова ми е възпитанието. Идват светли празници, опитайте се да преглътнете поне малко от завистта и злобата си. Те разболяват душите ви. Оставете истинските представители на закона, да си свършат работата“, призовава тя за финал.