Руди Гела получи жесток удар: Бившата му съпруга роди от висш полицейски шеф

радостин василев

Нина Петкова, заместник-началник на Трето РПУ в София, роди момченце. Баща на малкия Никола е Георги Хаджиев, началник в жандармерията, бивш шеф на СДВР, предава ПИК.

Нина Петкова се раздели с Радостин Василев през пролетта на 2021 г., а от март 2022 г. имат официално развод. Нина има син – Виктор, на 10 години, от първия си брак с бившия адвокат на ЦСКА, бивш министър на спорта от ИТН, а сега депутат от ПП.

Според близки на семейството очарователната Нина доста е препатила по време на съжителството си с Руди Гела и майка му Мариана Драгнева. При отцепването си от четата на Слави, на 13 юни, Радостин Василев сърцераздирателно се ожали, че политиката е разрушила семейството му.

Нищо подобно, обяснява Илиана Маринова, координатор на ИТН в София. Когато той се появи в партията, доведен от Крум Савов, през 2021 г., започна да споделя, че има бурни скандали със съпругата си.

През декември 2021 г. неизвестната 38-годишна неомъжена психоложка Ралица Младенова споделя пред приятелката си бизнесдамата Бояна Шарлопова, че е в любовни отношения с Радостин Василев, а на 3 юли ПИК публикува папарашки снимки на двамата от нейния рожден ден в гръцкия бар „Мамалука“, но политикът-ренегат никога не е признавал това и даже продължава да живее сам в бившето семейно жилище край Зоологическата градина в София.

Странно е, че в сигнал срещу няколко медии до вътрешния министър Бойко Рашков от 7 юни 2022 г., тогавашният спортен министър гневно докладва за публикации срещу него, от които бил изпитал страх за себе си, за съпругата си (?!) и за детето си, както и за своята…сексуална неприкосновеност.