Лекар изгони болна от рак жена от болница в София: Айде махай се от тук бе, за какво си ми дошла?

лекар

Млада жена се оплака във фейсбук група от грубо и непрофесионално отношение от д-р Красимир Ангелов в УСБАЛ по онкология, предава Лупа. Мариола Иванова завела своята болна от рак баба при медика, който ги изгонил с грозни думи. Ето какво пише жената:

Здравейте, пиша този пост с цел да предупредя и предпазя повече хора от такова преживяване! Става въпрос за „доктор“ Красимир Ангелов в УСБАЛ по онкология ЕАД, гр. София. Псевдо „доктор“ Красимир Ангелов – доктор както той се определя. Този господин е изпълнен с гняв, че се е родил. Гняв и непрофесионализъм, който излива от пациент на пациент. Красимир Ангелов ,или “убиец” както много хора го наричат, все още практикува в УСБАЛ по онколология в София. За съжаление този господин няма никаква представа какво е хипократова клетва, или пък най-малкото какво е да си човек. За първи път пиша пост с огромната надежда да стигне до повече хора и най-вече бъдещи пациенти.

Няма да изпадам в подробности, защото ще стане 5 страници пост…. Преди 2 дни бяхме изпратени от болница „Надежда“ по спешност в УСБАЛ по онкология ЕАД, гр. София с баба ми, която е в критично състояние, кръвоизлив и скоростно разпространяващ се рак. Там ни „посреща“ въпросния „доктор“ и още от вратата започва да обижда, да ни отпраща „там, откъдето идваме“ с най – грубите и грозни думи си позволява да изгони жена на 75год. в критично състояние и последен стадии на рак с думи като:

„Айде махай се от тук бе, за какво си ми дошла?“ и още куп подобни „интелигентни“ изречения! Просто сме абсолютно шокирани и потресени от това отношение! Пожелавам на всички никога да не се налага да попадат на този…. Не мога да намеря подходящо определение дори!