Трагедия! Известен бизнесмен се оказа шофьорът от адското меле с 2 трупа в ,,Кемера“

IMAGE_13313399_40_0

Аднан Джемилов Юсеинов е шофьорът, който в понеделник вечерта блъсна с БМВ-то си такси и двама души загинаха до Пловдив. 44-годишният бизнесмен е в тежко състояние в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение в УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив. Юсеинов е от Ардино, но в последните години преместил бизнеса си в Пловдив и живее във втория град.

Офисът му е срещу съдебната палата.

Занимава се със строителство и шивашки дейности. Една от фирмите му е била собственик на имот, отчужден през 2014 г. за разширяването на бул. „Васил Априлов“ в Пловдив.

„Има шивашки цех и в Ардино. Баща му притежаваше бившият Наркооп“, обясниха пред „24 часа“ от родопското градче. Друга негова фирма се занимава с онлайн търговия с облекла и аксесоари.

Все още не е изяснен напълно механизмът на катастрофата, но по първоначални данни Аднан е пътувал с БМВ-то и е предприел рисково изпреварване на таксито с кърджалийски номера. Така се стига до удара, в резултат на който немското возило навлиза в насрещното и се блъска в КИА с пловдивска регистрация. Инцидентът става на прав и новоасфалтиран участък близо до Садово.