Калин Терзийски втрещи с признание: Диана Димитрова ме нарисува с кръв, това ме влуди. Брутална е

диана димитрова

Един от най-популярните български писатели – Калин Терзийски, призна, че преди 10 години актрисата Диана Димитрова нарисувала неговия портрет… с кръв. Той с изумление установил, че ръждиво-кафяво-червената боя върху листа с неговия образ, който тя му връчила в плик, е всъщност кръв.

Терзийски е посветил цял роман на романса си с красивата актриса, пише „България днес“.

. В „Любовта на 45-годишния мъж“, чието действие се развива през 2012-а, той описва страстта си към съвсем младата тогава студентка от НАТФИЗ, нашумяла наскоро не само с ролите си, но и с разтърсващото си признание, че е била бита от свой колега.

Според непотвърдени публикации в медиите, това е бил Юлиан Вергов.

„Бях влюбен като куче в нея“, сподели за вестника известният белетрист. Той обаче уточни, че „Диана има брутален характер“, което ни най-малко не оправдава насилието над нея. „Тя е подложена и на психически тормоз след изповедта си“, смята Калин Терзийски. В „Любовта на 45-годишния мъж“ писателят описва и как преподавател на актрисата в НАТФИЗ на достопочтена възраст се разтрепервал само като я зърне в коридора.

„Тя ми подари картина. Беше ми нарисувала портрет, но когато се загледах в него разбрах, че не е рисуван с бои, а с кръв. Това ме влуди. Диана има брутален характер, но аз се влюбих. Да, в момента тя е подложена на психически тормоз от онези, които я плюят, а и не е трябвало да й се вдига ръка. Не и от мъж. Но този характер…“, смаза я с признанието Калин Терзийски.