Продават жилище в София заедно с жена вътре?! Мрежата гърми от скандалната обява

имоти

„Здравейте, продавам 2-стаен апартамент (58 кв. м. чиста площ) в Надежда 4 за 55 000€, но с право на ползване на баба на 84 год.”, гласи текстът на съобщението, което млада дама остави във фейсбук групата „Надежда – моят квартал”, предава БЛИЦ.

Обявата на жената предизвика бурна дискусия. И докато едни шеговито подмятат дали ще пречат, ако се нанесат временно в обявения за продан апартамент, други се възмущават от решението на дамата да пусне жилището за продажба.

„Това е несериозно бабата ви го е прехвърлила и вие искате да го продадете и да оставите бабата. Срам и позор. тя ви го е прехвърлила с право на ползване. БЕЗСРАМНИЦИ”, „Е как така ще продадете жилището на жената със се нея вътре? Това да не е вещ.

Женичката е възрастна и се предполага, че има нужда от грижи вместо нови собственици на жилището и. Ужас и срам”, „Доста безскрупулно и нечовешко!”, „В потрес съм! Явно искате да вземете парите за нещо, което не е ваше!”. „Горката женица, 40 год. се е трудила за този дом, за да бъде продадена като вещ”, гневят се интернет потребителите.

„Най смешната обява, която съм виждал бабата го е преписала и тея 2000 набор да бързат да го продадат”, „Ако бабата се омъжи??? Ако е като внучката.. Кво правим тогава? Ще го купим 7 ще чакаме 10 г бабата да умре и да си ползваме апартамента???? По-МАЛОУМНА обява не съм срещала!”, пишат други.

„Господа и дами моралисти, смешни сте с коментарите си при положение, че не познавате фактическата обстановка. Това не е моята баба (понеже видях че масово това ви касае), въпреки това няма нужда да се притеснявате за здравето на жената. Въпросният имот си е инвестиция в бъдещето, не искам да чета повече измислици. Като не ви харесва подминете”, отговаря на всички хейтъри авторката на обявата.