Майката на убитата и намерената в куфар Евгения: Човешкият живот 5000 лева ли струва?

евгения майка

Настояваме за доживотен затвор без право на замяна за двамата убийци на Евгения Владимирова. Това заяви пред БНТ майка ѝ Капка Чорбанова, която присъства на организирания пред Съдебната палата в София мирен протест.

„Безпомощна е била, не е имало кой да ѝ помогне. Да ви кажа, че и след като се е оплакала три пъти в полицията това не се смята за домашно насилие, за мен това е върховата точка на домашно насилие. Искам да благодаря на нейните приятели, близки, на наши роднини, които са се събрали тук на мирен протест, за да защитят моята дъщеря и нашето семейство“.

Тя каза, че в момента свекърът на Евгения, който е съучастник в убийството, е на свобода срещу 5000 лева гаранция.

„Не мога да разбера човешкият живот 5000 лева ли струва? Нямам думи да опиша как е възможно съдът да го пусне срещу 5000 лв. гаранция“.

„Надявам се да има справедливост, съдът да си вземе правилното решение. Това си е замислено убийство, ходили са сутринта да гледат къде да я изхвърлят. Следена е около 1 месец от двамата. Не са идвали да кажат, че имат проблеми, да си приберем детето, да си приберем внука. Сложи петно на детето си за цял един живот“, каза още Чорбанова.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории