ГЕРБ остро: Партиите да забравят егоизма. България ще плати висока цена ако не подкрепят Габровски

десислава атанасова габровски дончев

„Проектокабинетът на проф. Николай Габровски е високопрофесионален, равноотдалечен от политическите партии и единствена възможност. Твърде висока е цената, която България би платила, ако този кабинет не бъде подкрепен. Тук идва ред на отговорността. Това е огромен шанс пред България“.

Това каза пред БНР Десислава Атанасова, председател на парламента група на ГЕРБ – СДС.

И подчерта, че е дошло време, в което следва хора с високопрофесионални качества да се обединят и да очертаят прогнозируем път за България.

„Хора, извървели своя професионален път и били на различни нива в различни администрации, включително служебни или редовни правителства, това не ги лишава от професионализъм. Нашата коалиция поставя на заден план интересите на партията. За нас по-важна е държавата. Ние си даваме сметка, че правим компромис с политическото представителство. В този кабинет има широк потенциал на професионализъм, вероятно всеки има своята биография, всеки в някакъв момент се е докоснал до една или друга политическа партия. Това е кабинетът на проф. Габровски. Не инсталираме никого, той имаше пълната свобода да създаде своя екип“, посочи Атанасова в предаването „12+3“.

По думите й, ако политическите сили в парламента не разчетат първия мандат като шанс страната ни да продължи напред и не се лишат от егоизма си, то ГЕРБ – СДС няма да носят отговорност за това.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории